Вівторок, 08.07.2025, 08:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Мультиварки на 6 литров. - Форум | Реєстрація | Вхід         Важлива інформація для переміщених осіб!
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мультиварки на 6 литров.
МурзикДата: Вівторок, 19.06.2018, 18:16 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Друзья, подскажите, хватит ли мне мультиварки на 6 литров на семью из 4 человек? Никогда подобным не пользовался, только обычными кастрюлями и сковородками. Мне скинули каталог на почту, выбираю что-то из этого: https://stylus.ua/multivarki/obem-kastryuli:6-l/ Заранее спасибо за ответы.

misterbicipsДата: Вівторок, 10.06.2025, 17:28 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Хочу поділитися своїм враженням від першого сеансу класичного масажу, який я нещодавно спробувала тут, в Одесі. Чесно кажучи, я ніколи особливо не цікавилася масажем, вважала його чимось таким, що "можна і без нього обійтися". Але останнім часом робота за комп'ютером давалася взнаки: постійна напруга в спині, шиї, відчуття втоми. Подруга давно радила спробувати масаж, і я нарешті зважилася.
Я шукала салон, де роблять саме класичний масаж, адже хотіла почати з чогось традиційного і зрозумілого. Після недовгих пошуків в інтернеті та читання відгуків, мій вибір зупинився на Insay Spa в Одесі. Привабило те, що у них на сайті було багато інформації про різні види масажу, зокрема й про класичний, а також позитивні відгуки клієнтів.
Коли я прийшла в салон, мене зустріли дуже привітно. Атмосфера одразу заспокоїла: приємна музика, тонкий аромат ароматичних олій, приглушене світло. Це було саме те, що потрібно для повного розслаблення. Майстер, яка мене приймала, була дуже уважною. Вона запитала про мої проблемні зони, про те, що мене турбує, щоб максимально адаптувати масаж під мої потреби.

класичний масаж Одеса

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright teplyk.at.ua © 2025
Форум, Теплик, смт Теплик, новини Теплика, відомості про Теплик, історія Теплика, довідка Теплик
Зробити безкоштовний сайт з uCoz