Вівторок, 16.04.2024, 13:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | ОГЛЯД WINDOWS 8 - Форум | Реєстрація | Вхід         Важлива інформація для переміщених осіб!
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний форум » Комп'ютери та інтернет » ОГЛЯД WINDOWS 8
ОГЛЯД WINDOWS 8
teplykДата: Понеділок, 22.10.2012, 00:07 | Повідомлення # 1
Корінний тепличанин
Група: Администраторы
Повідомлень: 39
Репутація: 10
Статус: Offline

Нарешті компанія Microsoft показала світу довгоочікувану Windows 8. Ця версія орієнтувалась на розробників, але вже зараз можна говорити про особливості новинки. Одна з головніших - це сумісність з ARM-чіпами і процесорами x86/x64. Будемо надіятись на те, що Microsoft, нарешті, вдалося створити продукт, який сподобається більшості користувачів, хоча в мене є деякі сумніви…

Огляд Windows 8
Варто відмітити те, що установка бета-версії у мене зайняла всього 10 хвилин – це було перше приємне враження від новинки. Кинулась в око схожість робочого стола з старими вікнами - Windows 7, змінилася лише кнопка "Пуск", вона стала квадратною. Відразу згадується надпис в старих системах "Почніть роботу з натискання на кнопку Пуск". У Windows 8 ця концепція змінена кардинально. При натисканні кнопки відкривається повноекранний додаток з назвою "Start" в стилі Метро, я кий вже був в Windows Phone 7. По суті, це звичайний додаток - список всіх програм, тому в мене виникло таке відчуття, що працюю не новою ОС, а з все тією ж Windows 7 з новим красивим дизайном. Ярлики додатків тут можна редагувати,міняючи форму та їх розміщення. Також потішила величина ярликів, тепер в них не треба цілитися пальцем або стилусом.

Специфіка Метро -інтерфейсу
Після кількох днів використання Windows 8 я зрозумів одну просту річ – якщо у вас ПК і ви зараз сидите на «сімці», то не треба нічого міняти. Суттєвих переваг для використання на домашньому комп'ютері я не побачив, а переучувати нові клавіатурні комбінації та звикати до нового інтерфейсу доведеться. Метро-інтерфейс стане справжньою знахідкою для планшетів, але працювати з ним мишкою і кнопками досить незручно, особливо для тих, хто уже звик до «Сімки».
В цілому ОС непогана, але на місці розробників я би не став називати її Windows 8, бо її специфіка спрямована на використання планшетів та ноутбуків з тачскріном, а не на звичні ПК.
 
immiandworkincanadaДата: Середа, 03.05.2017, 14:31 | Повідомлення # 2
Досвідчений
Група: Пользователи
Повідомлень: 556
Репутація: 0
Статус: Offline
а шо на ньгого зирити
 
Форум » Загальний форум » Комп'ютери та інтернет » ОГЛЯД WINDOWS 8
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright teplyk.at.ua © 2024
Форум, Теплик, смт Теплик, новини Теплика, відомості про Теплик, історія Теплика, довідка Теплик
Зробити безкоштовний сайт з uCoz